Prodam C.O

Despre noi

Despre Prodam C.O.

Societatea noastră este unul din pricipalii furnizori de ambalaje din carton ondulat şi duplex, gama produselor acoperind aproape toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, pâna la închideri complexe.

De asemenea sistemul flexografic de tipărire de care dispunem provenit de la firme cu tradiţie în domeniu, permite personalizarea ambalajelor din carton ondulat natur sau albit, în una până la patru culori distincte, cu  posibilitatea executării unui raster de înaltă rezoluţie.

Calitatea ambalajelor este întărită şi de celelalte utilaje moderne din dotare: slotere Bobst, ştanţe de diverse mărimi Luceafărul şi Mecapol.

Încă din anul 2001, suntem în topul firmelor producătoare de ambalaje din carton!

Volumul vânzărilor este în continuă creştere datorită faptului că PRODAM C.O. SRL oferă clienţilor săi produse de calitate, o deservire flexibilă şi rapidă, precum şi o serie de servicii gratuite cuprinzând consultanţă şi proiectare în domeniul ambalajelor, inclusiv transportul asigurat cu mijloace auto proprii.

Nivelul ridicat al serviciilor oferite de societatea noastră este certificat prin satisfacţia beneficiarilor, dar şi prin acordarea de diplome pentru ocuparea  locurilor I-III în Topul firmelor din Industria lemnului, celulozei şi hârtiei – întreprinderi mici şi mijlocii în anii 2001-2003, de către Camera de Comerţ şi Industrie a României – Municipiul Bucureşti.

Doresti să colaborăm? 

Contact

0722 227 025
0757 064 225
021 434 63 23
Nu ezista să ne contactezi


Program de lucru
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00