Inapoi Inainte


Ambalaje din carton - cutii din carton


Gama produselor noastre este una foarte diversificata si de cea mai buna calitate. Oferim cutii din carton care pot ambala aproape orice tip de produs, de la cele farmaceutice, la produsele alimentare. Cartonul ondulat din care sunt confectionate este un material special conceput pentru ambalaj, folosind sisteme avansate de fabricatie, iar prin constructia lor sofisticata, cutiile pot transporta produse de diferite greutati, care sunt astfel perfect protejate impotriva umezelii, oferind solutii durabile de ambalare.

Cutii din carton perfecte pentru ambalat

Confectionate pe o structura stabila, protejeaza perfect produsele care pot fi astfel manipulate si transportate pe distante lungi. In functie de cantitatea, durabilitatea si necesarul de protectie de care are nevoie produsul respectiv, aceste ambalaje din carton pot varia in dimensiuni si grosime. Deoarece cartonul ondulat are proprietati exceptionale, fiind foarte rezistent, cutiile raman intacte chiar si in conditii dificile, protejand continutul pe timp indelungat. Cu ajutorul acestor cutii din carton, pot fi manipulate si transportate chiar si produse fragile, din sticla, sau articole electrice si electrocasnice. In cazul transportului pe distante mai lungi al alimentelor, un astfel de ambalaj le ajuta sa se pastreze proaspete pana la destinatie.

Beneficiile ambalarii in cutii din carton

Avantajele utilizarii articolelor propuse de noi sunt numeroase. Amintim doar cateva dintre ele: ofera o protectie eficienta continutului, sunt rezistente la factorii mecanici, prin urmare pot fi manipulate fara dificultate, sunt de circa trei ori mai usoare decat ambalajele din lemn pentru acelasi volum, au proprietati termoizolante conferite de aerul dintre straturile de hartie, nu sunt costisitoare, avand un pret de productie scazut, pot fi transportate pliate.

La toate aceste beneficii se adauga si faptul ca sunt biodegradabile. In plus, sunt recuperabile si pot fi utilizate de mai multe ori.

Calitatea produselor si serviciilor oferite de societatea noastra este certificata si de numeroasele diplome acordate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ocupand primele locuri in Topul firmelor din Industria Lemnului, celulozei si hartiei.

Pozitionarea unitatii de productie reprezinta un atu major al Prodam CO. Situarea in imediata apropiere a Bucurestiului, in comuna Joita, la numai 10 minute distanta de cartierul Militari, permite o buna acoperire a zonei industriale celei mai bine dezvoltate din Romania, permitand o livrare rapida si sigura.

Deasemenea, flexibilitatea procesului de productie ambalaje din carton, cutiilor din carton precum si calitatea utilajelor din dotare ne permit sa raspundem celor mai exigente solicitari ale clientilor nostri in ceea ce priveste termenul de livrare al comenzilor preluate. O echipa bine rodata este constituita de tandemul comercial-productie. Acest lucru este primordial pentru identificarea si intampinarea nevoilor clientului si ulterior a sincronizarii acestora cu capabilitatile utilajelor. Puteti apela oricand la experienta noastra indelungata pentru consultanta si in ceea ce priveste imprimarea (personalizarea prin tipar) cutiilor din carton solicitate.

Flota noastra de transport este formata din masini de dimensiuni medii, potrivite atat traficului aglomerat cat si cailor de acces inguste caracteristice zonei Bucuresti, dar in aceeasi masura potrivite si distantelor mai lungi. Un alt beneficiu important este reprezentat de posibilitatea imprimarii ambalajelor din carton, indiferent daca este vorba de suportul natur sau albit.

Procedeul tehnic folosit se numeste flexografie si reprezinta un sistem de imprimare ce asigura o buna acuratete a imaginii sau informatiilor tiparite. Totodata, acest procedeu poate fi perceput si ca o modalitate de crestere a notorietatii pe piata de profil atat a producatorului cat si a produsului ambalat. Imprimare cutii din carton sau imprimare ambalaje din carton in sistem raster (imprimare prin puncte) ofera posibilitatea obtinerii unei imagini grafice cu aspect 3D, cu un puternic impact vizual.